tag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post44386401135347972..comments2024-02-14T10:16:24.539+01:00Comments on U dzaku brasna: Musaka od blitveTanjahttp://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-47016155923816547562013-06-09T14:54:03.431+02:002013-06-09T14:54:03.431+02:00Hvala Snezana.
Ako volis blitvu, pogledaj i ovu c...Hvala Snezana. <br />Ako volis blitvu, pogledaj i ovu corbicu<br />http://udzakubrasna.blogspot.com/2012/11/corba-od-blitve-sa-pilecim-srcima.htmlTanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-8384481346905538692013-06-09T14:52:26.526+02:002013-06-09T14:52:26.526+02:00Redjam ja ili blitvu ili zelje, super bude, brzo i...Redjam ja ili blitvu ili zelje, super bude, brzo i ukusno. :) Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-48773138243878538732013-06-09T14:50:44.075+02:002013-06-09T14:50:44.075+02:00Hvala secerlemo. Jednostavan je za pripremu a jako...Hvala secerlemo. Jednostavan je za pripremu a jako ukusan. Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-27561275631079713752013-06-09T14:46:50.740+02:002013-06-09T14:46:50.740+02:00Ja mnogo kasnim sa odgovorima na komentare pa se s...Ja mnogo kasnim sa odgovorima na komentare pa se svima izvinjavam. Zelnisa trenutno koliko zelis, a danas sam nabasala i na lisce vinove loze. <br />Zacini su tako lepo cucnuli u ovu kombinaciju da su sada obavezan sastojak.<br />Inace mi je tvoj blog volsbeno nestao iz bloger liste, grrr, ne znam na koju foru. Ukapirala sam pre neki dan jer sam pocela da sredjujem listu blogova gore sa vrha stranice. Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-61487144466963133942013-06-09T14:41:33.031+02:002013-06-09T14:41:33.031+02:00Musaka kao koncept je jedno jako zahvalno jelo. Mo...Musaka kao koncept je jedno jako zahvalno jelo. Mozes da je pravis od velikog broja namirnica, samo je stvar ukusa i maste. :) <br />Pirinac-riza, riza-pirinac. :D<br />Ne znas jer si od uvek jeo cokoladu sa rizom, a i mi smo isto jeli cokoladu sa rizom pa smo brze naucili. :)))) Mozemo da se udruzimo i napravimo jedan detaljan srpsko-hrvatski i hrvatsko-srpski kulinarski recnik. Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-47623755541014362042013-03-30T20:18:01.548+01:002013-03-30T20:18:01.548+01:00Ovo je super. Bas sam danas spominjala da bih da n...Ovo je super. Bas sam danas spominjala da bih da napravim nesto sa blitvom :) Снежанаhttps://www.blogger.com/profile/04946383753459707107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-13606690994417255442013-03-30T17:32:31.527+01:002013-03-30T17:32:31.527+01:00Skroz originalno, nisam nikada probala ali verujem...Skroz originalno, nisam nikada probala ali verujem da je uskusno, bas sam se uzelela mladog zelenisa.:)))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-86109235305405656492013-03-30T13:31:26.134+01:002013-03-30T13:31:26.134+01:00Bas mi se dopada ovaj recept :)Bas mi se dopada ovaj recept :)secerlemahttps://www.blogger.com/profile/15723412362141977404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-88291894945768273442013-03-30T10:26:20.664+01:002013-03-30T10:26:20.664+01:00Dobro je, počinje sezona zelja, blitve, sarmica, m...Dobro je, počinje sezona zelja, blitve, sarmica, musaka, čorbica.....baš sam se uželela. Zanimiljiv "final touch" da dodaš mirisne začine u ovo jelo.Tanja Lekovićhttps://www.blogger.com/profile/18348783754149605640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-30447844422907966712013-03-30T01:03:22.352+01:002013-03-30T01:03:22.352+01:00Jako fino izgleda. Kao klinac sam puno puta čuo za...Jako fino izgleda. Kao klinac sam puno puta čuo za pirinač i uvijek sam morao nekoga ispitivati što je to jer nisam imao blage veze i tako sve dok nisam naučio što je on zapravo. : D Nisam nikada radio s blitvom, zadnje sam s tikvicama, mljevenim i krumpirom radio. ;)<br />Moderna kuhinjahttps://www.blogger.com/profile/07432480703863975210noreply@blogger.com