tag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post7086524770405233017..comments2024-02-14T10:16:24.539+01:00Comments on U dzaku brasna: Pastrmka pecena u rerniTanjahttp://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-38696540333035362512016-01-16T19:45:13.556+01:002016-01-16T19:45:13.556+01:00Odlicno objašnjeno.Ja volim kada se ide u detalje ...Odlicno objašnjeno.Ja volim kada se ide u detalje i mislim da to mnogima znači.Evo upravo je spremam bas po ovom receptu.frka2604https://www.blogger.com/profile/00371749841360086568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-44267441850927238432016-01-16T19:44:54.300+01:002016-01-16T19:44:54.300+01:00Odlicno objašnjeno.Ja volim kada se ide u detalje ...Odlicno objašnjeno.Ja volim kada se ide u detalje i mislim da to mnogima znači.Evo upravo je spremam bas po ovom receptu.frka2604https://www.blogger.com/profile/00371749841360086568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-56199066202285952792014-02-09T23:57:46.569+01:002014-02-09T23:57:46.569+01:00Tako jeeeeee!! ; )Tako jeeeeee!! ; )jezemahttps://www.blogger.com/profile/17452541035870032680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-78493907832983541642012-04-07T17:02:21.239+02:002012-04-07T17:02:21.239+02:00Pre svega, ovo je blog, a ne kuvar, posto ti ocigl...Pre svega, ovo je blog, a ne kuvar, posto ti ocigledno nije jasan smisao bloga ... :) Na kulinarskom blogu mozes da ostavis 'suvi' recept a mozes da pises i o nilskim konjima ako ti tog trenutka padnu na pamet, a 'svijetu se ne moze ugoditi' pa da li ce moji postovi biti kraci ili duzi zavisi od mog raspolozenja. Sa druge strane, uvek su dovoljno precizni. Blog citaju kako iskusni, tako i neiskusni 'kuvari' pa ako je nekom iskusnom previse teksta smaranje, to se preskoci pa se procita samo recept. Ako je i to velika muka ... lepo se ode na sledeci blog umesto sto se anonimno verbalno onanise.Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-14068545511998485202012-04-06T17:09:55.013+02:002012-04-06T17:09:55.013+02:00Ma recept nije loš ali gospođa naširoko opisuje, k...Ma recept nije loš ali gospođa naširoko opisuje, kao da piše za idiote ili idiotkinje, bitan je postupak a ne kuda se bacaju iznutrice itd, nisam mislio komentirat, ali potaklo me to što je najmanje napisano o načinu pripreme, ubiješ se ćitajući a zapamtiš samo rernu i pastrvu, <br />hvala, ali drugi put malo kraće i preciznijeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-39477933524903108492011-01-25T18:10:37.100+01:002011-01-25T18:10:37.100+01:00hahah, nasmejalo me je sve ovo. Koliko pameti i pr...hahah, nasmejalo me je sve ovo. Koliko pameti i prakticnosti, neverovatno i plus zacinjeno sa malo namcorluka i eto fenomenalnog obroka. Recept za 10.:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-23874813697363814052010-09-30T22:46:33.956+02:002010-09-30T22:46:33.956+02:00Uh, ja volim :))
Danas sam je opet pekla, samo st...Uh, ja volim :))<br /><br />Danas sam je opet pekla, samo sto sam stavila pek papir na plehiv i njega mrvicu nauljila (cisto zbog ukusa, ne zbog lepljenja). Riba se ne zalepi ni malo, papir posle bacis i nema ribanja. Samo da operes od ono malo prskanja dok se przilo.Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-90548257829369578962010-09-30T10:29:49.158+02:002010-09-30T10:29:49.158+02:00Ne volim recnu ribu, ali pastrmka je izuzetak. Kod...Ne volim recnu ribu, ali pastrmka je izuzetak. Kod mene se takodje pravi u rerni :)Tamarahttps://www.blogger.com/profile/12342466174904965484noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-23371174930769576352010-09-28T17:03:49.661+02:002010-09-28T17:03:49.661+02:00Hvala Brankic :-*
Moracu da probam tako u vatrosta...Hvala Brankic :-*<br />Moracu da probam tako u vatrostalnoj, mada vise volimo ovako zbog toga sto se ne obari. Foliju koristim kada pecem bez ulja i brasna - dijetalac verzija :)). Eventualno napunim mesavinom limun-persun-beli luk :)Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-85608207229031145322010-09-27T22:05:38.380+02:002010-09-27T22:05:38.380+02:00Ja sam također ljubitelj ribe i često je pečem u r...Ja sam također ljubitelj ribe i često je pečem u rerni, zapravo skoro sasvim sam prešla na taj način pečenja. Za razliku od tebe nisam baš ljubitelj čišćenja ribe :), ali kada se mora napravim i to. U rerni je obično pečem u vatrostalnoj posudi, sa krompirom i ruzmarinom. A sve češće je pečem u foliji, kasnije razmotam, foliju bacim, nema pranja niti te jedne posude :))<br />Pastrva ti odlično izgleda, često je i ja izaberem !Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.com