tag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post7326717032950327877..comments2024-02-14T10:16:24.539+01:00Comments on U dzaku brasna: Svinjska rebra sa mladim krompiricima iz rerne i Instant karfiol corbaTanjahttp://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-91109703500223193252012-06-10T15:18:00.661+02:002012-06-10T15:18:00.661+02:00Hvala devocice. Krompire ne bih smela da jedem ali...Hvala devocice. Krompire ne bih smela da jedem ali su bili tako fini da sam morala par komada. Lepo kuva ovaj momak sa moderne kuhinje.<br />A zacin me spasava iz dana u dan. :DTanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-67320582824981446352012-06-08T11:24:39.434+02:002012-06-08T11:24:39.434+02:00Taci odlično si ovo sve iskombinirala, ručak za de...Taci odlično si ovo sve iskombinirala, ručak za desetku !! <br />Rebrica i krompirići su mi super, karfiol pretjerano ne volim, ali juha jako dobro izgleda. Hvala ti na ovom začinu, zbilja dobro dođe. I hvala ti na linku za Modernu kuhinju.Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-5238911142503690522012-06-03T15:13:11.539+02:002012-06-03T15:13:11.539+02:00O Anci, to si ti! :)
Ovde nema luka jer obe kuvamo...O Anci, to si ti! :)<br />Ovde nema luka jer obe kuvamo klasicno. Uprzimo luk pa teramo dalje. :) Jedino sto ja sebi odvadim deo jela pre dodavanja brasna ako kuvan da mozemo oboje da jedemo. Mada, ne znam kako bi se smrznuti luk ponasao. Mozda je bolje bez njegaTanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-10894992913842666562012-06-03T15:09:21.618+02:002012-06-03T15:09:21.618+02:00Hvala Minjoncic! Mi smo slatko pojeli.Hvala Minjoncic! Mi smo slatko pojeli.Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-59371647211618603712012-06-02T20:03:56.949+02:002012-06-02T20:03:56.949+02:00Bas pravi rucak, svidja mi se posebno ta krem corb...Bas pravi rucak, svidja mi se posebno ta krem corbica od karfiola, ne bih tu nista menjala... a ni rebarca nista ne smetaju, njam, njam.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-81662285748393338232012-06-01T09:33:47.620+02:002012-06-01T09:33:47.620+02:00Hvala Taci,
Tako nesto sam i mislila, ja to radim ...Hvala Taci,<br />Tako nesto sam i mislila, ja to radim sa svezim i sve sameljem u secku zajedno sa lukom :) Ovako ce mi biti lakse da zmrznem male paketice i samo ih spustim u jelo :)<br />anafpn894 sa Ane :)ancihttps://www.blogger.com/profile/00794979689895626301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-23167506634520261432012-05-31T21:39:27.223+02:002012-05-31T21:39:27.223+02:00Ubacila sam u post kako da napravite 'svekrvin...Ubacila sam u post kako da napravite 'svekrvin zacin' ... patentiracu ga pod tim imenom hihihi ... da bude uocljivije. <br />pozz svimaTanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-52030492178077602532012-05-31T20:36:47.839+02:002012-05-31T20:36:47.839+02:00Hvala Gordana. Napisala sam u prvom komentaru kod ...Hvala Gordana. Napisala sam u prvom komentaru kod Anci kako se pravi pa pogledaj. :)Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-54605707712860051662012-05-31T20:18:39.649+02:002012-05-31T20:18:39.649+02:00Pravi rucak, ovako sve zajedno. Kao i iznad What.....Pravi rucak, ovako sve zajedno. Kao i iznad What... mogli bi cuti o zacinu, bilo bi zanimljivo. Divni su ti krompirici.Gordana - KuhinjskePrice.comhttps://www.blogger.com/profile/18078076407444181722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-29078196671297571522012-05-31T16:16:01.751+02:002012-05-31T16:16:01.751+02:00Hvala Tamara. Evo otkucala sam u odgovoru iznad &#...Hvala Tamara. Evo otkucala sam u odgovoru iznad 'recept', nije nikakva mudrost. Najbolja stvar kod ovog 'zacina' je sto se nekad desi da nemas zelen ili je nemas dovoljno. <br />Mesavina se ne soli, to da napomenem. :)Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-59133205133841002962012-05-31T16:13:57.617+02:002012-05-31T16:13:57.617+02:00Hvala Anci,
Stavlja se ono sto obicno zovemo '...Hvala Anci,<br />Stavlja se ono sto obicno zovemo 'zelen za supu' - koren persuna, paskanat, koren celera, sargarepa, listovi persuna i celera. Kolicine su sve otprilike, koliko cega ima. Pitala sam svekrvu da li ima neki poseban odnos, kaze 'ne'. :) Ona sve samelje u multipraktiku, izmesa i zaledi. Kod zaledjivanja mozete biti kreativni, a mozete i ovako u kesu, pa odvalite tuckom za meso komad. :D<br />Takodje sam izbacila vegetu pa je ova mesavina zaista spas. Ima Kotani neki suvi zacin za supe i variva bez onih zlih dodataka, ali je to skupo kad pogledas kako moze lako da se spremi i da se uvek ima pri ruci.Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-37548090787991781212012-05-31T12:43:40.538+02:002012-05-31T12:43:40.538+02:00Jako mi se sviđa domaći začin, mogla bi nam otkrit...Jako mi se sviđa domaći začin, mogla bi nam otkriti kako se radi. A i jela su po mom guštu, volim i karfiol i svinjetinu (pogotovo s mladim krompirom)What's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-14590628044009262292012-05-31T11:34:20.541+02:002012-05-31T11:34:20.541+02:00Corbica mi se bas svidja!! Jako mi je zanimljiv ta...Corbica mi se bas svidja!! Jako mi je zanimljiv taj svekrvin zacin :) Sto sve stavlja u to? Ja sam skroz izbacila vegetu i slicne zacine, nasla sam u Dm-u Alentura zacinsku so (morska so i biljcice) kao alternativu :)ancihttps://www.blogger.com/profile/00794979689895626301noreply@blogger.com