tag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post8517994001342428746..comments2024-02-14T10:16:24.539+01:00Comments on U dzaku brasna: Topla čokoladaTanjahttp://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-65733261927961582072013-03-19T19:00:04.054+01:002013-03-19T19:00:04.054+01:00Nesto ne volim Dzejmija. Dobri su mu neki recepti,...Nesto ne volim Dzejmija. Dobri su mu neki recepti, ali covek je tako neuredan. Stalno su mu ruke zaprljane. Moj favorit sa 24Kitchen kanala je Rudolf, obozavam tog coveka! :D Inace, ovaj recept dolazi u pravo vreme, nakon sto me je oduvao ovaj vetar fino ce mi leci topla cokoladica. :)Tijana LeClairehttps://www.blogger.com/profile/15338886053967800797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-21099476958435600482013-03-11T18:15:23.677+01:002013-03-11T18:15:23.677+01:00Što se Džejmija tiče kao i uvek i zauvek-ruke mu s...Što se Džejmija tiče kao i uvek i zauvek-ruke mu se pozlatile :D<br />Recept za čokoladu mi se sviđa, a naročito tvoj savet o dodavanju ruma...na samu pomisao mi se zažariše obrazi ;)<br />U poslednje vreme sam fascinirana načinom na koje ljudi divno slatko i maštovito upakuju poklon...ova tvoja fora je definitivno jedna od tih :DMaleni Mišhttps://www.blogger.com/profile/15915282187360970907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-25473160880395486482013-03-10T20:42:33.753+01:002013-03-10T20:42:33.753+01:00Moram da se pohvalim da su i kartoncici pravljeni....Moram da se pohvalim da su i kartoncici pravljeni. :) Slavete se prelepe preko hamera i dobije se fini papir.<br />Isti motiv sam lepila i na papir za stampanje pa sam ga iskoristila da oblozim kutiju u kojoj su pokloni bili spakovani. <br />Ako te zanima, pogledaj ovde, lako se prave papiri.<br /><br />http://jwhobbyhomeart.blogspot.com/2012/02/salvete-i-pegla-dekupaz-na-moj-nacin.htmlTanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-24540898070833158812013-03-06T10:20:50.488+01:002013-03-06T10:20:50.488+01:00Topla čokolada uvijek ! I ova je pun pogodak ! ja...Topla čokolada uvijek ! I ova je pun pogodak ! jako mi se sviđa kako si se odučila da topla čokolada bude poklon , a ovi paketići od novina i sa ukrasom i kartončićem su fenomenalni ! Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-80298681848851515472013-03-05T23:21:59.251+01:002013-03-05T23:21:59.251+01:00Javni utiske ako isprobas.
Kod ovog poklona sam i...Javni utiske ako isprobas. <br />Kod ovog poklona sam ispoljila jos jednu moju kreativnu crtu, za koju nisam bas znala da postoji. :)) Tu su bile i dve rucno napravljene kutije. Videcu sa prijateljicom da li zeli da deli izgled poklona pa mozda i napisem jedan post o tome.Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-3769101700883130372013-03-05T23:19:11.570+01:002013-03-05T23:19:11.570+01:00E onda se razumemo za cokoladu. :)
Papirne kese s...E onda se razumemo za cokoladu. :) <br />Papirne kese se lako i brzo prave, samo sto je velika muka naci lepe novine. Kad krenes da listas ili neka ubustva ili dosadni politicari ili opet tako neke bezveznosti od reklama .. nikako da izvadis dve lepe strane da onom ko dobija poklon u novinama ne presedne. :)) Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-53214813369177456382013-03-05T23:16:06.496+01:002013-03-05T23:16:06.496+01:00Mnogo mi je zao sto nisam sacuvala tu fotografiju ...Mnogo mi je zao sto nisam sacuvala tu fotografiju od koje je ideja za kesu potekla. Prekopah po guglu ali ne mogu da je nadjem. <br />A za cokoladu, kad se fino ukrcka mora da je fantazija. Ovde ide gustin da ubrza proces ali kada bi se u necemu kuvalo duze bez straha da ne zagori ili se uhvati na dno, sigurno bi bio mnogo bolji rezultat.<br />Ja bas nemam puno tih aparata, pre svega jer ih nemam gde ali imam neki tiganj-pekac koji radi na slicnu foru. Sad si mi dala ideju za eksperiment. :))<br />Eh, jos te vafle iz tiganja da ispecem. Nemam neka posebna ocekivanja ali mi se svidja umakanje vafla u toplu cokoladu. Kako ne pijem sokove, a i odolevam slatkisima relativno uspesno, ova cokoladica mi je nekako jedini greh. :)Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-7124483881421918192013-03-05T22:44:43.876+01:002013-03-05T22:44:43.876+01:00I mi ga volimo, specijalno sto jedemo prilicno tra...I mi ga volimo, specijalno sto jedemo prilicno tradicionalno pa razna 'muda od labuda' kako ih ja zovem od nekih belosvetskih kuvara ne prolaze u nasoj kujni. Ja jos i volim sve da isprobam ali moj muz nikako. A Dzejmijevi recepti su mu prihvatljivi. <br />Probaj bey secera da smuckas, lako ces da ga dodas. Ako stavis neki alkohol ili ekstrakt ruma, mislim da ti definitivno nece trebati. <br />Ovo za so sam ukapirala jednom kada sam se pravila pametna pa sam umutila palacinke bez soli i tacno je falilo nesto u smesi. Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-27687998826202942982013-03-05T22:39:41.328+01:002013-03-05T22:39:41.328+01:00Ja obozavam te uradi sam varijante poklona. I da p...Ja obozavam te uradi sam varijante poklona. I da poklanjam i da dobijam, ali ne voli svako. A ideja za cokoladu se logicno nametnula kao dodatak ovom pokloncicu umesto nekih kolacica, posto moja draga A. veoma dobro sama sprema poslastice. Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-54574623799985485332013-03-05T17:01:49.216+01:002013-03-05T17:01:49.216+01:00Jeste, nego bih ja i one vafle ali nikako da smuck...Jeste, nego bih ja i one vafle ali nikako da smuckam. i naravno da ces da se usudis, prosto je kao pasulj. :*Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-79921059247914404242013-03-05T16:59:21.652+01:002013-03-05T16:59:21.652+01:00Ja prerucim odmah u teglu mleko, tako da me ubijes...Ja prerucim odmah u teglu mleko, tako da me ubijes, ne znam koja je kolicina u onoj kesici sto kupujem. Valjda 150-200g a kosta oko 100 din. Po nekoj gruboj racunici, ovde je tri puta jeftinije nego kod vas. Znam da mi mleko u prahu nikada nije bila neka velika stavka za budzet.<br />Bas steta, to je namirnica koja bi morala biti pristupacna. Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-63478682693154423912013-03-05T16:40:33.534+01:002013-03-05T16:40:33.534+01:00Drago mi je sto sam dala ideju. Jos je lepse kada ...Drago mi je sto sam dala ideju. Jos je lepse kada se stavi u neku ukrasnu teglu ali moja je putovala pa nisam smela da rizikujem sa staklom.Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-89707002332938738302013-03-04T15:34:46.791+01:002013-03-04T15:34:46.791+01:00odlican recept, ide u bookmarks :) a paketici i id...odlican recept, ide u bookmarks :) a paketici i ideja za poklon su odlicni :)Ana Petrovićhttps://www.blogger.com/profile/00529210666610289004noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-87248897190615979812013-03-04T14:56:00.811+01:002013-03-04T14:56:00.811+01:00Preslatke su ti ove papirnate kese, idealne za pok...Preslatke su ti ove papirnate kese, idealne za poklon! A ovu čokoladu sam napravila i redovno je kuvam, predobra je!pekarica-suzyca.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/05654460880521209300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-75124935963547310542013-03-04T10:20:17.785+01:002013-03-04T10:20:17.785+01:00Divne su i kese i recept. Ja sam pre izvesnog vrem...Divne su i kese i recept. Ja sam pre izvesnog vremena kupila slow cooker i našla sam recept za toplu čokoladu u njemu. Otprilike, sve to smućkaš zajedno s mlekom, ubaciš u slow cooker i ostaviš četiri sata. Kažu, fantazija. Ja malo izbegavam slatke napitke, kad već s kolačima ne mogu da se obuzdam, ali sigurna sam da je veoma ukusno, kao i većina Jamievih recepata.maxihttps://www.blogger.com/profile/08443894545563619572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-80356874753202114732013-03-04T08:55:57.729+01:002013-03-04T08:55:57.729+01:00Jako volim Jamiea, zaista ima odlične, brze i jedn...Jako volim Jamiea, zaista ima odlične, brze i jednostavne recepte. I ovo mi se jako sviđa, bilježim. Odlično je kao ideja. Ja ću, recimo, izbaciti šećer, mislim da će tamna čokica biti sasvim dovoljno slatka. Dobro si upozorila za sol, ljudi uopće nisu svjesni da sol vrlo često ide u slatke stvari kao poboljšivač okusa.Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-21004354890630700762013-03-03T21:25:34.440+01:002013-03-03T21:25:34.440+01:00Sto je ovo dobro, topla cokolada moze uvek a tek c...Sto je ovo dobro, topla cokolada moze uvek a tek cokolada spakovana u pektic, divna ideja da obradujes dragu osobu, belezim!:)))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-86163453206962705142013-03-03T18:45:58.740+01:002013-03-03T18:45:58.740+01:00Gledala sam tu emisiju, sjajan je Džejmi :)
Usudić...Gledala sam tu emisiju, sjajan je Džejmi :)<br />Usudiću se čak i sama da je napravim a poklon pakovanja su fatazija, jedni od najlepših koje sam skoro videla, svaka čast!Malo Prasehttps://www.blogger.com/profile/04103108115200359380noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-17624521933538701172013-03-03T15:59:04.303+01:002013-03-03T15:59:04.303+01:00Ideš! ;) Napitak mojeg djetinjstva. Sviđaju mi se ...Ideš! ;) Napitak mojeg djetinjstva. Sviđaju mi se sastojci, no kod nas je mlijeko u prahu bezobrazno skupo, a i ne može se kupiti u manjim količinama već od 500g koje dođe malo više od 50,00 kn tako da ga apsolutno ne kupujem, a već godinama imam želju da napravim domaći raffaelo, no s novcima i ovim jadnim i teškim vremenima koja su došla, jako teško nažalost. Vrlo maštoviti poklončići. ;)Moderna kuhinjahttps://www.blogger.com/profile/07432480703863975210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-461235865911947952013-03-03T15:30:31.208+01:002013-03-03T15:30:31.208+01:00Ovo je feneomenalna ideja. Moja sesta obozava topl...Ovo je feneomenalna ideja. Moja sesta obozava toplu cokoladu i sad znam kako cu da je obradujem :)Снежанаhttps://www.blogger.com/profile/04946383753459707107noreply@blogger.com