tag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post139431420359564855..comments2024-02-14T10:16:24.539+01:00Comments on U dzaku brasna: Ačak pitaTanjahttp://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-65022295397817530552013-12-25T09:04:59.292+01:002013-12-25T09:04:59.292+01:00Hvala Sanja!
Kore mozes iskoristiti i za vreme pos...Hvala Sanja!<br />Kore mozes iskoristiti i za vreme posta, sem ako ne postis na vodi. Ako se napuni uprzenim sampinjonima sa prazilukom, eto posne varijante. Meni je inace omiljeno punjenje sampinjoni - luk/praziluk - kecap - origano. <br />Napomenula sam u receptu, ali da ponovim. Kada pravis od ove mere koja je napisana, seci vise delova nego sto je kod mene na slikama. Javi ako isprobas. :*Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-16392983357563582742013-12-24T11:09:38.078+01:002013-12-24T11:09:38.078+01:00odlična pita. Kad prestane post isprobaću. Mi obož...odlična pita. Kad prestane post isprobaću. Mi obožavamo sve , ali ova mi savršeno izgleda . Sanja 9https://www.blogger.com/profile/09688156888997694452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-90984289105874731552012-12-06T10:16:33.981+01:002012-12-06T10:16:33.981+01:00Jednostavni sastojci i nije komplikovano da se spr...Jednostavni sastojci i nije komplikovano da se spremi. Ako isprobaš, javni utiske. :*Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-7686556625057886762012-12-06T10:14:23.819+01:002012-12-06T10:14:23.819+01:00Cula sam za propeć ali nisam znala da je i to otvo...Cula sam za propeć ali nisam znala da je i to otvorena pita. Malo sam potražila na mreži i nema baš puno recepata za njega. Šteta. Treba te naše stare recepte sačuvati od zaborava. :)Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-38041907058604958162012-12-05T20:51:29.280+01:002012-12-05T20:51:29.280+01:00Nesto slično sprema se na jugu Srbije, oko Lebana...Nesto slično sprema se na jugu Srbije, oko Lebana i Bujanovca, a zove se propeć. Samo što se kora ne gužva ovako, nego se uvija kao rolat sav taj višak i položi uz ivice tepsije. A filuje se jajima i kiselim mleko ili jajima i sirom.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-32553630733689998772012-12-05T08:12:38.453+01:002012-12-05T08:12:38.453+01:00I ja prvi put čujem za katmer kore. Što volim kad ...I ja prvi put čujem za katmer kore. Što volim kad nešto novo naučim!!!<br />Ova pita stvarno dobro izgleda. Super jednostavni sastojci i sigurna sam, super ukusno:)<br />Baš bih volela da probam!Nevenahttps://www.blogger.com/profile/14975837269050446038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-72589786018171416002012-11-30T13:27:26.259+01:002012-11-30T13:27:26.259+01:00Da, da, razumemo se. :) Nego ne znam kako da objas...Da, da, razumemo se. :) Nego ne znam kako da objasnim razliku. Ona je izlistana ali vise u fazonu kako se burek lista nego lisnato testo. <br />Mene recimo vise salcici podsecaju na ono sto mislimo pod lisnatim tesotom, ovo je vise pitasto :))) Sad ispada da insistiram na tim razlikama. :( Volela bih da isprobas pitu ili kore. Da razvlacis latice umesto da ih samo preklopis i onda ces najbolje videti na sta sam mislila.<br />:*Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-81248297299706416322012-11-27T15:25:34.441+01:002012-11-27T15:25:34.441+01:00Ja čitam par puta svoje i uvek previdim greške, ta...Ja čitam par puta svoje i uvek previdim greške, tak kad se vratim na post nakon nekoliko meseci vidim koliko grešaka ima. J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-78312822036698848882012-11-27T09:31:23.614+01:002012-11-27T09:31:23.614+01:00Naravno da nema veze sa lisnatim testom...ona se o...Naravno da nema veze sa lisnatim testom...ona se onako malo "lista" jer je preklapljena...mislila sam na to kako su ranije domacice zelele da postignu slican rezultat na jednostavniji nacin...<br />Muskarci...!! Svi sa Marsa dolaze, cak i najbolji primerci !Marinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-74920125866089691292012-11-27T00:36:31.463+01:002012-11-27T00:36:31.463+01:00Hvala Petra. Isprobaj obavezno.
Evo i Laninog re...Hvala Petra. Isprobaj obavezno. <br /><br />Evo i Laninog recepta kad ga vec toliko pominjemo. <br />http://www.coolinarika.com/recept/bakina-pita-sa-katmer-korama/<br />Tu se lepo vidi kako ona samo naslaze latice.Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-39114577645137838062012-11-27T00:33:31.462+01:002012-11-27T00:33:31.462+01:00To je ta pita. :) Samo sto ovako radjena ne podsec...To je ta pita. :) Samo sto ovako radjena ne podseca uopste na lisnato testo. Mozda kada se latice ne bi razvlacile da bude tanje, kao sto Lana radi, nego samo da se preklope ... e onda je to vec fazon lisnatog i ne sumnjam da je i tako fantasticna.<br />Deki je muz, nemamo dece ali on tako po nekad izvodi besne gliste. :))) <br />U piti je persun jer ni ja ne podnosim mirodjiju, dok kim volim. Deki recimo regularno jede tartar u kome je dodata mirodjija ali samo u njemu. Moze pita i bez zelenog. :))Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-48419122535822911482012-11-26T13:29:40.912+01:002012-11-26T13:29:40.912+01:00Odlično izgleda, prvi puta čujem za katmer kore al...Odlično izgleda, prvi puta čujem za katmer kore ali baš zanimljivo izgleda.Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-91089278900506376252012-11-26T12:35:51.837+01:002012-11-26T12:35:51.837+01:00Evo je ta pronadjena pita...!! I ja sam odmah pomi...Evo je ta pronadjena pita...!! I ja sam odmah pomislila da je to improvizacija lisnatog testa...vidi se i na fotografiji kako se lista...bozanstveno izgleda i sigurna sam da je strasno ukusna!<br />jel' Deki tvoj sin ili tvoj muz? <br />Ako se buni za mirodjiju to razumem...od kada znam za sebe sa njom sam u ratu...sa njom i sa kimom! Moja mama se na to nikada preterano obazirala i stalno mi je podmetala mirodjiju u grasku...to mi je stres iz detinjstva !Marinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-49958399818431117102012-11-26T11:18:46.962+01:002012-11-26T11:18:46.962+01:00Meni je promakla ta Lanina pita. Vidim da je objav...Meni je promakla ta Lanina pita. Vidim da je objavila samo na kulinarici. Za katmer kore znam samo sto ih nisam do sada pravila. Bas sam se odusevila njima. <br /><br />Sinoc sam par puta proverila sastojke a opet nisam uocila gresku. Hvala sto si primetila. Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-37656220855104016032012-11-26T09:45:07.336+01:002012-11-26T09:45:07.336+01:00Pravila sam Laninu i Natašinu katmer pitu i divne ...Pravila sam Laninu i Natašinu katmer pitu i divne su. To mu dođe lisnato testo naših baka.<br /><br />ps kisela pavlaka ti piše u sastojcima, mislim da je greška da treba kiselo mleko kako piše i u tekstuJ e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.com