tag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post6857841368991021394..comments2024-02-14T10:16:24.539+01:00Comments on U dzaku brasna: Kuvarijacije - Dobar jutarnji kruhTanjahttp://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-1822504057810646842018-02-21T00:23:13.434+01:002018-02-21T00:23:13.434+01:00evo malko izmenjen isproban....predivan slani kola...evo malko izmenjen isproban....predivan slani kolac hleb....bas me osvojio jedva cekam jutro da pojedem vise...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02855935850167549392noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-61595512247833551422018-02-20T11:04:13.442+01:002018-02-20T11:04:13.442+01:00Jedva čekam da isprobamJedva čekam da isprobamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02855935850167549392noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-52357674312752963192011-03-07T22:35:23.745+01:002011-03-07T22:35:23.745+01:00Vera, pravila sam i treci put duplu meru i stavila...Vera, pravila sam i treci put duplu meru i stavila sam testo u kalup za hleb. Ispao je super, kao pravi! Imam lepe siroke kriske, cak i sendvic moze da slozi :) ... a za dobre promene nikada nije kasno, cak ne mora u pocetku biti nista drasticno ;)<br /><br />Dilajla, hvala! Tek sada vidim da sam pogresno razumela kod tebe sta ti smeta kod hleba. Uz standardna jela verujem da ne ide bas najbolje. :)<br /><br />Anita, dobrodosla u moj dzak :)<br />Kao sto rekoh, pekla sam i treci put duplu meru, pa cu verovatno kada ovo potrosim isprobati neki drugi recept sa tvog bloga, malo da promenim. Mozda bas ovu verziju sa tikvicama, dopada mi se ideja. <br />Nije mi tesko da objasnim i skrenem paznju, jer iako mozda po sadrzaju mog bloga ne bi rekli, znam dosta o low carb i inace o svim mogucim pravcima u ishrani, vezbanju i svemu sto uz to ide :)) Obozavam ova "zla" sa mog bloga ali doci ce mi glave :)))<br />Za sada pratim lchf a plan mi je da se toga drzim, sa malim izletima u gastro carstva. :)Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-59049376009905196842011-03-07T09:55:04.000+01:002011-03-07T09:55:04.000+01:00Taci, bas mi je drago da ti se svidja kruh i da ce...Taci, bas mi je drago da ti se svidja kruh i da ces ga peci i dalje. Hvala ti sto si se potrudila objasniti zasto se ovaj kruh nebi trebao jesti sa slatkim stvarima. Naravno moze ga i tako jesti onaj kome treba da se udeblja :)) Salim se: od jednog puta nece nikome nista biti :)) <br />I meni je najdrazi sa maslacem ili kajmakom.<br /><br />Osmislila sam jednu novu verziju kruha sa ribanom tikvicom a umjesto maslaca ide svinjska mast i maslac od kikirikija. Recept je ovdje pa mozes isprobati ako zelis http://www.forum.hr/showpost.php?p=32164766&postcount=158<br /><br />Puno pozdrava,<br />Anitaanitahttps://www.blogger.com/profile/13301442894837118439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-54238048884084017952011-03-03T08:30:12.941+01:002011-03-03T08:30:12.941+01:00Da i lijep u tvojoj izvedbi iako u mom slučaju se ...Da i lijep u tvojoj izvedbi iako u mom slučaju se meni sviđa sam po sebi a ne kao kruh jer inače volim sjemenke i rado ih upotrebljavam u svojoj prehrani.Dilajlahttps://www.blogger.com/profile/11977426308497580948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-43507464987343564242011-03-02T19:23:58.218+01:002011-03-02T19:23:58.218+01:00I tvoj je tanji..:(ja bas ne vodim puno računa o z...I tvoj je tanji..:(ja bas ne vodim puno računa o zdravoj ishrani,,...možda bi trebala da počnem!Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-28610590989470991952011-03-02T17:16:34.406+01:002011-03-02T17:16:34.406+01:00Hvala drugari, zaista je recpet odlican. Na prvi p...Hvala drugari, zaista je recpet odlican. Na prvi pogled deluje da od smese ne moze ispasti nista, ali se sve lepo radi i rezultat je fantasticno ukusan. Ko nije stigao, neka obavezno napravi.<br />Brankic, neka si ;)Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-60029722597305988032011-03-02T14:03:21.968+01:002011-03-02T14:03:21.968+01:00Super si napravila ovaj kruh, odlično izgleda i u ...Super si napravila ovaj kruh, odlično izgleda i u prvoj i u drugoj verziji. <br />Drago mi je da se i tebi svido, baš je neobičan i nešto sasvim drugačije od onoga na što smo navikli. <br />Znam i da nije baš predviđen za jesti ga sa marmeladom ali tko bi odolio :), morala sam se malo počastiti :), ali ubuduće ću sigurno pripaziti da mu izbjegnem bilo kakve dodatke, dovoljan je i sam.Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-70088256221422006902011-03-02T08:51:14.185+01:002011-03-02T08:51:14.185+01:00ma odlično si ga napravila, ja nisam stigla, no me...ma odlično si ga napravila, ja nisam stigla, no meni je ovo više kolač ili grickalica nego kruhNinahttps://www.blogger.com/profile/08187234488295276272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-70471310347814875982011-03-02T03:52:17.680+01:002011-03-02T03:52:17.680+01:00Odlican recept..moram da probam!!!Odlican recept..moram da probam!!!Sandrahttps://www.blogger.com/profile/06183466872546715233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130541731124276691.post-87160363865171385892011-03-02T03:16:00.770+01:002011-03-02T03:16:00.770+01:00Vrlo dobar recept, mnogo mi se svidja, prava stvar...Vrlo dobar recept, mnogo mi se svidja, prava stvar. Pozdrav.Miodrag Surachttps://www.blogger.com/profile/13189226811143124287noreply@blogger.com